Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Το μεσημέρι η ανακοίνωση για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ - Ποιες οι πιθανές έδρες

Η έδρα του τελικού Κυπέλλου (19 Φεβρουαρίου) θα επιλεγεί σήμερα το μεσημέρι μετά τη σύσκεψη που θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΚ (12:00) παρουσία εκπροσώπων των δύο φιναλίστ, Άρη και Παναθηναϊκού. 

Οι Θεσσαλονικείς θα εκπροσωπηθούν από τους Μάνο Λάσκαρη (εντεταλμένος σύμβουλος ΚΑΕ, αδερφός του ιδιοκτήτη Νίκου Λάσκαρη), Δημήτρη Παπακυριάκη (αντιπρόεδρος) και Γιώργο Σφυρή (νομικός εκπρόσωπος και συνεργάτης του Νίκου Λάσκαρη), ενώ οι «πράσινοι» σίγουρα από τον Μάνο Παπαδόπουλο (πρόεδρο) και πιθανώς από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 

Όλα τα ενδεχόμενα για την έδρα του τελικού είναι ανοιχτά. Ο Άρης επιμένει για διεξαγωγή του αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα, κάτι με το οποίο έχει δηλώσει σύμφωνος (μέσω ανακοίνωσης) ο Παναθηναϊκός, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει η έγκριση από την αστυνομία για την ασφάλεια, αλλά και να υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές. Η διεξαγωγή στο Nick Galis Hall θεωρείται δύσκολη, ενώ το ίδιο ισχύει για την Πυλαία. Η Ξάνθη («Φίλιππος Αμοιρίδης») έχει εκδηλώσει εγγράφως ενδιαφέρον, αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα στις υποδομές που θα πρέπει να λυθούν άμεσα, ενώ υπάρχει πάντα και η πιθανότητα της Κοζάνης (Λευκόβρυση).

Η λύση του Ηρακλείου («Δύο Αοράκια») υπάρχει, αλλά ο Άρης αρνείται επικαλούμενος την άνιση κατανομή των εισιτηρίων στον προ τριετίας τελικό των δύο ομάδων εκεί. Όσο για το ΟΑΚΑ, πληροί τις προϋποθέσεις ασφάλειας και θα φιλοξενήσει πολύ περισσότερο κόσμο, αλλά θα υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο του Άρη και ουδέτερους. Περιπτώσεις άλλων γηπέδων στην περιφέρεια δεν έχουν πιθανότητες, καθώς δεν έχει εκφραστεί ενδιαφέρον και οι τοπικές αρχές είναι πάντα επιφυλακτικές στο να φιλοξενήσουν οπαδούς όταν υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων.

Tags
Back to top button