Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το Κρεμλίνο δεν εξετάζει την απονομή χάριτος στον Ουκρανό τρομοκράτη Όλεγκ Σεντσόφ

Το Κρεμλίνο απάντησε πως δεν θα δώσει χάρη στον Ουκρανό σκηνοθέτη - τρομοκράτη  Όλεγκ Σεντσόφ, ο οποίος συνεχίζει επί τρεις μήνες της απεργία πείνας στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεντσόφ έχει καταδικαστεί για τρομοκρατία, κατηγορία την οποία ο ίδιος αρνείται.

«Προτείνω να μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπό που έχει καταδικασθεί με βάση το άρθρο περί «τρομοκρατίας», ό οποίο ήταν έτοιμος να τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στην Κριμαία» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι «ασφαλώς δεν πρέπει κανείς να το ξεχνάει πρωτίστως αυτό».

Στο ερώτημα περί απονομής χάριτος, ο Πεσκόφ είπε ότι πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στην περίπτωση αυτή οι κανονισμοί που προβλέπει η ρωσική νομοθεσία.

Στις 15 Αυγούστου ο Πεσκόφ είχε δηλώσει ότι δεν θεωρεί σωστές τις δηλώσεις που γίνονται ότι το Κρεμλίνο δεν αρνείται να δώσει χάρη στον Σεντσόφ, καθώς ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει υποβάλλει σχετική αίτηση.

Tags
Back to top button