Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το κίνημα κατά της μετανάστευσης γιγαντώνεται: Σε απόσταση αναπνοής από τη 2η θέση το AfD στη Γερμανία

Σε απόσταση αναπνοής από το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (SDP) έχει φτάσει το αντιμεταναστευτικό κόμμα AfD σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση, η οποία καταδεικνύει ότι οι σημαντικότερες απώλειες των Σοσιαλδημοκρατών σημειώνονται στα εργατικά στρώματα τα οποία αποτελούσαν την παραδοσιακή βάση της εκλογικής δύναμής τους.

Το SDP συγκεντρώνει μόλις 17% έχοντας χάσει περί το 12% από τα ποσοστά που συγκέντρωσε στις τελευταίες ομοσπονδιακές εκλογές. Την ίδια στιγμή το AfD εκτινάχθηκε κατά δύο ακόμη ποσοστιαίες μονάδες και το ποσοστό του εκτιμάται στο 16%.

Αναλυτές εκτιμούν ότι αν συνεχιστεί αυτή η ανοδική τάση, πολύ σύντομα το AfD, που τοποθετείται στα δεξιά των Χριστιανοδημοκρατών της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, θα είναι το δεύτερο κόμμα στην Γερμανία. Η δημοσκόπηση δόθηκε στην δημοσιότητα μόλις δύο ημέρες μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πόλη Κέμνιτς της ανατολικής Γερμανίας, όπου ομάδες ακροαριστερών και δεξιοφοβικών οργανώσεων θέλησαν να κάνουν αντιδιαδήλωση σε εκδήλωση του AfD.

Tags
Back to top button