Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το Ισραήλ ενίσχυσε την στρατιωτική του παρουσία στο νότιο Λίβανο - Πάνω από 15.000 στρατιώτες στην περιοχή

Το Ισραήλ ενίσχυσε την στρατιωτική του παρουσία στο νότιο Λίβανο, καθώς οι IDF ανακοίνωσαν πως από το βράδυ της Δευτέρας έχουν αναπτύξει και τέταρτη μεραρχία στην περιοχή για τις χερσαίες επιχειρήσεις εναντίον της Χεζμπολάχ.

NYT: Απίθανο το Ισραήλ να χτυπήσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν


Ο ισραηλινός στρατός έκανε γνωστό πως η 146η εφεδρική μεραρχία (με πεζικό και τεθωρακισμένα) του ξεκίνησε να επιχειρεί στον δυτικό τομέα του νότιου Λιβάνου και προστέθηκε στις τρεις μόνιμες μεραρχίες - την 98η, την 36η και την 91η - που ήδη επιχειρούν στον κεντρικό και ανατολικό τομέα της περιφέρειας.

Η κίνηση αυτή προσθέτει χιλιάδες στρατιώτες στη χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ, με τον συνολικό αριθμό των στρατιωτών που έχουν αναπτυχθεί στο εσωτερικό του Λιβάνου να ξεπερνά πλέον πιθανότατα τους 15.000.

Οι χερσαίες επιχειρήσεις του Ισραήλ στο νότιο Λίβανο έχουν περιγραφεί από τις IDF ως «περιορισμένες και στοχευμένες επιδρομές», με στόχο την κατεδάφιση των υποδομών της Χεζμπολάχ στη συνοριακή περιοχή, ιδιαίτερα στα χωριά που γειτνιάζουν με το Ισραήλ, ώστε να μπορέσουν οι κάτοικοι του βόρειου Ισραήλ να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Tags
Back to top button