Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το Ισραήλ εμπόδισε πλοίο ακτιβιστών που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα

Το Ισραήλ ανέκοψε την πορεία πλοίου ανοιχτά της Λωρίδας της Γάζας.

Tο πλοίο ονομάζεται Al-Awda έχει νορβηγική σημαία, μεταφέρει 22 άτομα και απέπλευσε από το Παλέρμο στις 21 Ιουλίου.

Το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό ανέκοψε σήμερα τον πλου σκάφους ανοικτά των ακτών της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός. Στο πλοίο επιβαίνουν ακτιβιστές που καταγγέλλουν τον χερσαίο και θαλάσσιο αποκλεισμό που έχει επιβάλει το Ισραήλ στον παλαιστινιακό θύλακα εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία.

Το πλοίο προερχόταν από την Ευρώπη και είχε ως στόχο την παραβίαση «του νόμιμου ναυτικού αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού, όπου και διευκρινίζεται ότι το πλοίο οδηγείται προς το λιμάνι του Ασντόντ στο νότιο Ισραήλ.

Το πλοίο ονομάζεται Al-Awda (Επιστροφή), έχει νορβηγική σημαία, μεταφέρει 22 άτομα και απέπλευσε από το Παλέρμο στις 21 Ιουλίου.

Ενα άλλο πλοίο, το Freedom, με σουηδική σημαία, αναμένεται να φθάσει την Τρίτη ανοικτά των ακτών της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με τον Συνασπισμό του Στολίσκου της Ελευθερίας που οργάνωσε την επιχείρηση.

Tags
Back to top button