Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το έστρωσε για πρώτη φορά από το 1937 στο Λας Βέγκας (φώτο)

Στα λευκά «ντύθηκε» το συνήθως ζεστό και ηλιόλουστο Λας Βέγκας, για πρώτη φορά από το 1937, όταν ξεκίνησαν να κρατούν αρχεία οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ, 2,5 εκατοστά χιονιού έπεσαν σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στον διεθνή αερολιμένα McCarran. Οι δρόμοι καλύφθηκαν από ένα στρώμα χιονιού, δημιουργώντας όμορφες εικόνες

Μάλιστα, όπως αναφέρει, το χιόνι που έπεσε την Τετάρτη στην περιοχή, ήταν το πρώτο μετρήσιμο χιόνι από τότε που ξεκίνησε η  καταγραφή και αρχειοθέτηση, και ήταν 1,3 εκατοστά.

Όπως ήταν φυσικό, εντυπωσιασμένοι κάτοικοι και επισκέπτες του Λας Βέγκας, απαθανάτισαν το σπάνιο φαινόμενο και ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το χιόνι μπορεί να φθάσει και τις 3 ίντσες (7,62 εκ.) στα δυτικά και τα νότια προάστια της πόλης, μέχρι την Παρασκευή το πρωί, αλλά ενδέχεται να το λιώσει η βροχή που αναμένεται να πέσει.

Tags
Back to top button