Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το δωμάτιο του Πούτιν όταν ήταν δόκιμος στην Ακαδημία Υπηρεσίας Πληροφοριών (βίντεο)

Η Ρωσική Ακαδημία Υπηρεσίας Πληροφοριών ιδρύθηκε το 1938 και στην αρχή ονομαζόταν Σχολή Ειδικών Αποστολών ενώ από αυτή φέρεται να πέρασε και ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν τη δεκαετία του '80, όταν ακόμα ονομαζόταν Ινστιτούτο «Red Banner» της KGB

Το τηλεοπτικό δίκτυο Zvezda έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της φοίτησης του στη ρωσική ακαδημία της Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Όπως αναφέρει το βίντεο κατά τη διάρκεια της διαμονής τους οι δόκιμοι, συμπεριλαμβανομένου του Πούτιν, χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα αφού έπρεπε να μην γνωρίζει κανείς τα πραγματικά τους ονόματα.

«Ο δόκιμος Πλατόφ (Πούτιν) έμεινε σε αυτό το δωμάτιο για ένα χρόνο», σημειώνει ο παρουσιαστής, όταν δείχνει ένα δωμάτιο με τρία κρεβάτια, τραπέζι και τηλεόραση.

Μάλιστα, τώρα τα έπιπλα που διαθέτει ο κοιτώνας είναι ακόμα πιο εύχρηστα και βολικά από αυτά την εποχή του Πούτιν.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο αριθμός του δωματίου παρέμεινε κρυφός στο βίντεο, προκειμένου να αποφευχθεί ο ανταγωνισμός μεταξύ των δοκίμων για το ποιος κοιμάται στο δωμάτιο του Πούτιν.

Αυτή τη χρονιά είναι και η 80η επέτειος από τη δημιουργία της Ρωσικής Ακαδημίας Υπηρεσίας Πληροφοριών.

 

Tags
Back to top button