Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Το διαφημιστικό σποτ που δημιούργησε 26χρονος και απέρριψε η Adidas έγινε viral! (βίντεο)

Η απόρριψη του ενός διαφημιστικού σποτ από την Adidas ίσως αποδειχθεί ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.

Ενας 26χρονος φοιτητής, χωρίς σύμβαση εργασίας με την Adidas προσπάθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα δημιουργώντας ένα διαφημιστικό σποτάκι για την Adidas. Εν μέρει τα κατάφερε.

Αφού ολοκλήρωσε τη δημιουργία του, την έστειλε στην Adidas, οι υπεύθυνοι της οποίας όμως το απέρριψαν.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και οι αναγνώστες μάλλον εντυπωσιάστηκαν από την συγκινητική ιστορία που εμπνεύστηκε ο φοιτητής, μετατρέποντας το video αμέσως σε Viral.

Η ιστορία

Ενας ηλικιώμενος άνδρας, κλεισμένος σε γηροκομείο, πάσχει από κατάθλιψη ζώντας εγκλωβισμένος στους τέσσερις τοίχους.

Μοναδική του διαφυγή είναι το τρέξιμο με ένα παλιό ζευγάρι παπούτσια Adidas, τα οποία βρίσκει στο δωμάτιό του.

Αν και οι πρώτες του προσπάθειες να τρέξει εκτός γηροκομείου αποτυγχάνουν, κατορθώνει τελικά με τη βοήθεια των υπόλοιπων ηλικιωμένων στο γηροκομείο να δραπευτεύσει και να βρει το χαμόγελό του, φορώντας φυσικά τα Adidas παπούτσια του.

Tags
Back to top button