Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το CNN ζητά από το Λευκό Οίκο την επιστροφή της διαπίστευσης του αγενή δημοσιογράφου του

Ατάραχο το CNN από το σοβαρό επεισόδιο με τον θρασύ δημοσιογράφο του Jim Acosta ζητά τη διαπίστευσή του να επιστραφεί από τον Λευκό Οίκο, κάτι όμως που είναι μάλλον απίθανο.

Ο Λευκός Οίκος αφαίρεσε την διαπίστευση από τον δημοσιογράφο Τζιμ Ακόστα όταν εκείνος κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ζητούσε επίμονα απαντήσεις στα ερωτήματα που του έθετε την περασμένη εβδομάδα, ενώ δημιούργησε και επεισόδιο με την υπάλληλο που προσπάθησε να του πάρει το μικρόφωνο για να το δώσει σε άλλο δημοσιογράφο. .

Ο Λευκός Οίκος αιτιολόγησε την απόφαση να αφαιρεθεί η διαπίστευση του Ακόστα γιατί φέρθηκε με άσχημο τρόπο σε μια βοηθό του Λευκού Οίκου την ώρα που προσπαθούσε να του πάρει το μικρόφωνο από τα χέρια.

Το CNN «αιτιολόγησε» την απόφαση να καταθέσει την μήνυση εναντίον του Τραμπ υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στον… καθένα!

 

 

Tags
Back to top button