Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το Bayraktar ολοκλήρωσε με επιτυχία την 30η πτήση του και η Τουρκία ... πανηγυρίζει (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 30η δοκιμαστική πτήση του Bayraktar TB3. Το εγχείρημα "πανηγύρισε¨η Τουρκία που  μοιράστηκε την πτήση στα επίσημα social media του Bayraktar.

Στην 30ή πτήση του Bayraktar TB3, ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές αναγνώρισης και απόδοσης συστήματος μεσαίου και μεγάλου υψόμετρου. Ο συνολικός χρόνος πτήσης που ανακοινώθηκε είναι 286 ώρες

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="tr" dir="ltr">Türk Havacılığının Altın Çağı 🥇<a href="https://twitter.com/hashtag/BayraktarTB3?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BayraktarTB3</a> ✈️⚓️🚀<br><br>✅ 30. Uçuş | Orta ve Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Testi <br>☁️ Toplam Uçuş: 286 saat<br><br>✅ 30th Flight | Medium and High-Altitude System Identification and Performance Test <br>☁️ Flight Duration: 286 Hours… <a href="https://t.co/iWFXkP7DQw">pic.twitter.com/iWFXkP7DQw</a></p>&mdash; BAYKAR (@BaykarTech) <a href="https://twitter.com/BaykarTech/status/1783206175598616591?ref_src=twsrc%5Etfw">April 24, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Η πρώτη πτήση από το TCG ANADOLU θα γίνει μέσα στο 2024

Το συγκεκριμένο ΜΕΑ αναπτύσσεται προκειμένου να γίνει το «αεροσκάφος» του τουρκικού μίνι αεροπλανοφόρου Anadolu.

Το θα είναι το πρώτο οπλισμένο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα στον κόσμο με δυνατότητα απογείωσης και προσγείωσης από πλοία μικρού διαδρόμου όπως το TCG Anadolu με την αναδιπλούμενη δομή πτερυγίων του.

Σχεδιασμένο για χρήση σε ελικοπτεροφόρα και αεροπλανοφόρα με την αναδιπλούμενη δομή πτερυγίων του, το αεροσκάφος προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να εκτελεί επιχειρήσεις με οπλισμένα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα σε αποστολές στο εξωτερικό.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Baykar και ηγέτης τεχνολογίας Selçuk Bayraktar ανακοίνωσε ότι σχεδίαζαν να ξεκινήσουν δοκιμές για το Bayraktar TB3 στο πλοίο TCG Anadolu το 2024. Οι δυνατότητες που θα έχει το Bayraktar TB3 θα είναι μια σημαντική καινοτομία για τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα αυτής της κατηγορίας.

Tags
Back to top button