Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το Βατικανό τα «χώνει» στις καλόγριες: «Αφήστε το Facebook και κάντε καμιά προσευχή!»

Ακομα και οι καλόγριες έχουν ψυχή!

Για αυτό το Βατικανό φρόντισε με ανακοίνωση του να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τα «παραστρατήματα» των καλογριών του.

Πιο συγκεκριμένα συμβουλεύει τις καλόγριες να χειρίζονται με φειδώ τα social media με την υπενθύμιση ότι έχουν αποφασίσει να ζουν μακριά από τον κόσμο και σιωπηρά. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το Twitter πάρα πολύ ή να κατεβάζουν πάρα πολλές ειδήσεις.

Οι σχετικές οδηγίες από το γραφείο του Βατικανού καλύπτουν μια σειρά διοικητικών και οικονομικών ζητημάτων.

Στο έγγραφο περιλαμβάνονται επίσης οδηγίες για το πότε ένα μοναστήρι πρέπει να κλείσει επειδή ο αριθμός των μοναχών μειώνεται σε βαθμό που το μοναστήρι δεν είναι πλέον βιώσιμο.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Guardian» το έγγραφο που δόθηκε προχθές στη δημοσιότητα υπενθυμίζει επίσης στις μοναχές ότι πρέπει να χρησιμοποιούν με διακριτικότητα και φειδώ το περιεχόμενο αλλά και την ποσότητα των πληροφοριών από τα ΜΜΕ.

Οι οδηγίες αυτές έρχονται τρεις εβδομάδες μετά την διαμαρτυρία στην Ισπανία ομάδας καλογριών για την απόφαση δικαστηρίου να απαλλάξει πέντε άνδρες από την κατηγορία του ομαδικού βιασμού μιας έφηβης κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ταυρομαχίας του Σαν Φερμίν, το 2016, στην Παμπλόνα.

Το άκρως καταδικαστικό ποστ των καλογριών έγινε viral με περισσότερα από 14 χιλιάδες likes.

Tags
Back to top button