Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το «αυτοκίνητο - τέρας» που θα κυκλoφορήσει ο Τραμπ στο Παρίσι

Με μοναδικά σχεδιασμένη ειδικά για τον Αμερικανό πρόεδρο η λιμουζίνα «Τέρας» είναι θωρακισμένη και εξοπλισμένη με όλα τα υπερσύγχρονα gadget ασφαλείας και αλεξίσφαιρα τζάμια.

Το όνομα του αυτοκινήτου «Cadillac One» ή το «Τέρας».
Το «Τέρας» είναι θωρακισμένο και εξοπλισμένο με όλα τα υπερσύγχρονα gadget ασφαλείας, με αλεξίσφαιρα τζάμια… ώστε να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στη προεδρική οικογένεια όταν το χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των επίσημων επισκέψεων του πρώτου πολίτη των ΗΠΑ, στο εξωτερικό.
Την κατασκευή του είχε αναλάβει η General Motors έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων. 
Ο Λευκός Οίκος πιστεύεται ότι διαθέτει έναν στόλο περίπου 12 τέτοιων αυτοκινήτων που χρησιμοποιούνται για τις μετακινήσεις του προέδρου όχι μόνον στην Αμερική, αλλά και στις περιοδείες του ανά την υφήλιο. Κάθε όχημα στοιχίζει ενάμιση εκατομμύριο δολάρια. Οι πόρτες του αυτοκινήτου έχουν πάχος οκτώ ίντσες. Κάθε μια τους ζυγίζει όσο η πόρτα ενός Boeing 747 και σφραγίζουν ερμητικά, ώστε να προστατεύουν την καμπίνα από επίθεση με χημικά ή βιολογικά όπλα.
Το όχημα διαθέτει μια μικρή δεξαμενή οξυγόνου, ενώ τα παράθυρα είναι απολύτως σφραγισμένα, δεν κατεβαίνουν και αντέχουν διατρητικές σφαίρες και το ωστικό κύμα εκρήξεων.
Τα ελαστικά είναι καλυμμένα με Κέβλαρ για να μη σκάνε, αλλά ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση, οι μεταλλικές ζάντες είναι αρκετά ισχυρές ώστε να αντέξουν το βάρος του οχήματος και να του επιτρέψουν να συνεχίσει για ικανό διάστημα την πορεία του.

Το ντεπόζιτο είναι καλυμμένο με ισχυρή θωράκιση και περιέχει έναν ειδικό αφρό, που το εμποδίζει να εκραγεί, ακόμη κι αν πληγεί. Τέλος, η λιμουζίνα είναι εφοδιασμένη με υπέρυθρες κάμερες, συστήματα εντοπισμού GPS και δορυφορικής επικοινωνίας, πυροσβεστικό εξοπλισμό, εκτοξευτήρες δακρυγόνων, διάφορα όπλα, διόπτρες νυχτερινής οράσεως, ενώ πάντα υπάρχουν στο ψυγείο δύο φιάλες αίμα του ίδιου τύπου που έχει ο πρόεδρος, σε περίπτωση που χρειαστεί να υποβληθεί σε επείγουσα μετάγγιση.

Tags
Back to top button