Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τ.Κόρμπιν: Οι «ικανοποιητικές» δημοσκοπήσεις τον ενθαρρύνουν - Προαναγγέλλει ακόμη και κυβέρνηση μειοψηφίας

«Έχοντας κηρύξει πόλεμο κατά των συνταξιούχων, είναι πλέον δύσκολο να βρεις κάποιον που να μπορεί να σου πει ποια πράγματι είναι η πολιτική των Συντηρητικών για το κρίσιμο ζήτημα της κοινωνικής πρόνοιας, ή για το πόσα εκατομμύρια άνθρωποι θα χάσουν το επίδομα θέρμανσης», τόνισε.

«Στις μεγαλύτερες γενιές υπενθυμίζεται μία απλή αλήθεια της βρετανικής πολιτικής: δεν μπορείς να εμπιστευθείς τους Τόρις. Δεν μπορείς να εμπιστευθείς στους Τόρις τη σύνταξή σου, τη φορολογία σου, τις εισφορές σου, ολοένα κάνουν τη μία αναστροφή, τη μία αθέτηση υποσχέσεων πάνω στην άλλη», καυτηρίασε ο Κόρμπιν, καταχειροκροτούμενος από το πλήθος.

Στην εκδήλωση αυτή για μία ακόμη φορά το πλήθος αποδοκίμασε έναν δημοσιογράφο, ο οποίος ρώτησε εάν ο Κόρμπιν σκέπτεται να προσφύγει και στους βουλευτές του βορειο-ιρλανδικού εθνικιστικού κόμματος Σιν Φέιν για να τον στηρίξουν σε περίπτωση που σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας. Στο σημείο εκείνο παρενέβη  η Θόρνμπερι, η οποία ζήτησε να μην αποδοκιμάζονται οι δημοσιογράφοι «όσο ηλίθιες κι εάν είναι οι ερωτήσεις που κάνουν», σχόλιο που έγινε δεκτό με γέλωτα και επευφημίες από το πλήθος.

Σήμερα, ο Κόρμπιν αναμένεται να αναφερθεί στο οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του, υποσχόμενος πως οι Εργατικοί θα δημιουργήσουν ένα εκατ. νέες θέσεις εργασίας μέσα από το Εθνικό Ταμείο Ανακατάρτισης (National Transformation Fund), την Εθνική Τράπεζα Επενδύσεων και τις Τοπικές Αναπτυξιακές Τράπεζες. «Όταν οι Εργατικοί μιλούν για δημιουργία θέσεων εργασίας εννοούν αξιοπρεπείς δουλειές, δουλειές που θα εξασφαλίζουν ένα επαρκές ημερομίσθιο, χάρις στις οποίες οι άνθρωποι θα μπορούν πραγματικά να ζουν και που θα εμπνέουν στους ανθρώπους το αίσθημα της υπερηφάνειας και του στόχου στη ζωή», αναμένεται να τονίσει ο Κόρμπιν στο οικονομικό του μανιφέστο.

«Οι Εργατικοί θα επενδύσουν για να δημιουργηθεί ανάπτυξη απ΄ άκρου εις άκρον στη Βρετανία, δημιουργώντας πλούτο που θα διανέμεται σε όλη τη χώρα, αντί να συγκεντρώνεται στα χέρια λίγων», θα διατρανώσει ο ηγέτης των Εργατικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button