Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Της έκανε πρόταση γάμου και έπεσαν στο κενό! Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για νεαρό ζευγάρι

Ζευγάρι βρέθηκε στον Εθνικό Δρυμό Yosemite, καθώς ο άντρας ήθελε να κάνει μια ρομαντική πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Η στιγμή της πρότασης γάμου απαθανατίστηκε από φωτογράφο. Σύμφωνα με τον διευθυντή του δρυμού Σκοτ Γκέντιμαν,  το taft point ύψους 2.200 μέτρων, είναι ένας βράχος ο οποίος αιωρείται και εκεί συνηθίζουν να πηγαίνουν ζευγάρια για πρόταση γάμου. «Είναι το τοπίο που τους εμπνέει. Έχουμε βάλει προστατευτικά κιγκλιδώματα αλλά οι νέοι προτιμούν να πηγαίνουν στα πιο επικίνδυνα μέρη. Δυστυχώς κάποιες φορές συμβαίνουν τρομερά ατυχήματα.»

Ο φωτογράφος Μάθιου Ντίπελ, ο οποίος απαθανατίζει συχνά ζευγάρια στο χείλος του γκρεμού, αποτύπωσε στον φακό του το ζευγάρι και οι Αρχές προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία για να βρουν την ταυτότητα των δύο νέων που έπεσαν από το γκρεμό.

Οι υπάλληλοι του εθνικού δρυμού Yosemite, ψάχνουν να εντοπίσουν τα πτώματα ενός νέου άνδρα και της κοπέλας του οι οποίοι έπεσαν από τον βράχο Taft point από υψόμετρο 2.200 μέτρων, ενώ της έκανε πρόταση γάμου.

Tags
Back to top button