Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τηρεί την προεκλογική του υπόσχεση ο Ντ.Τράμπ -Πρωτότυπα κομμάτια στήθηκαν για το τείχος του Μεξικού (βίντεο)

Ο Αμερικανός πρόεδρος , Ντόναλντ Τράμπ, φαίνεται πως βλέπει το σχέδιο του για το τείχος του Μεξικού να υλοποιείται.

Τα πρώτα κομμάτια του φράχτη με τον οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ φιλοδοξεί να ανακόψει τη μετανάστευση από τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, τοποθετήθηκαν στα σύνορα, ανοίγοντας εκ νέου τη σχετική συζήτηση.

Ύψος εννέα μέτρων έχουν τα πρωτότυπα κομμάτια και αποτελούν το μοντέλο που θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία, προκειμένου να καλυφθεί η απόσταση των συνόρων από την Καλιφόρνια έως και το Τέξας.

Πρόκειται για οκτώ διαφορετικά πρωτότυπα, ένα εκ των οποίων θα επιλεγεί για να κλείσει το πέρασμα από το Μεξικό στην αμερικανική επικράτεια. Το κόστος του μεγαλόπνοου σχεδίου έχει υπολογιστεί στα 21,6 δισ. δολάρια και έχει αποτελέσει αντικείμενο έντονων πολιτικών προστριβών, ακόμη και εντός του ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Αυτή τη στιγμή, είναι περιφραγμένα 1.052 χιλιόμετρα από 3.058 χιλιόμετρα των συνόρων που «συνδέουν» τις ΗΠΑ με το Μεξικό, ενώ υπάρχει και μία δεύτερη περίφραξη, η οποία, ωστόσο, έχει παραβιαστεί από χιλιάδες Μεξικανούς που αναζητούν μία καλύτερη τύχη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Tags
Back to top button