Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Την επόμενη εβδομάδα ο έκτος γύρος των διαπραγματεύσεων για το Brexit

Ο επόμενος κύκλος των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Βρετανίας για τους όρους του "διαζυγίου" τους θα αρχίσει την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός, Ντέιβιντ Ντέιβις, που είναι αρμόδιος για το Brexit.
 

Ο Ντέιβις είπε ότι οι διαπραγματευτές θα συζητήσουν την Τετάρτη και την Πέμπτη της επόμενης εβδομάδας και την Παρασκευή θα συναντηθούν με τον επικεφαλής διαπραγματευτή της ΕΕ, τον Μισέλ Μπαρνιέ, στο πλαίσιο του έκτου γύρου της διαδικασίας που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο.

«Δεν καθυστερούμε τη διαδικασία. Προσκάλεσα τον κ. Μπαρνιέ να έρθει αύριο στο Λονδίνο αλλά δεν μπορούσε λόγω μιας άλλης υποχρέωσής του», εξήγησε ο υπουργός μιλώντας στην Επιτροπής για την Ευρωπαϊκή Ένωση της Βουλής των Λόρδων. «Τους προτείναμε να ξεκινήσουμε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, δεν μπορούσαν. Επομένως, θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις κατά το δεύτερο μισό της επόμενης εβδομάδας», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι το Λονδίνο επιθυμεί να εντατικοποιηθούν οι συνομιλίες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button