Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» βλέπει η Αντιτρομοκρατική πίσω από το χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» βλέπουν οι αστυνομικοί να κρύβεται πιθανότατα πίσω από την επίθεση με καλάσνικοφ σε κλούβα των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Πρόκειται για μια ομάδα  που στις 9 Οκτωβρίου τα ξημερώματα έριξε χειροβομβίδα στη σκοπιά της πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός, ενώ τα ξημερώματα της 31ης Αυγούστου πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τα γραφεία της πρεσβείας του Μεξικό στο κέντρο της Αθήνας.

Η πρώτη επίθεση που είχε κάνει  η οργάνωση ήταν στις 25 Μαΐου του 2014 πάλι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια οι αστυνομικοί δεν μπορούν να αποκλείσουν πίσω από την επίθεση να κρύβονται ασύλληπτα μέλη του επιχειρησιακού πυρήνα του «Επαναστατικού Αγώνα» ή της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών».

Και οι δυο αυτές οργανώσεις που τις συνδέουν με την Πόλα Ρούπα και τον Νίκο Μαζιώτη έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις με καλάσνικοφ εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ και μάλιστα σε μια από αυτές τραυματίστηκε ο αστυνομικός Διαμαντής Ματζούνης.

Η Αντιτρομοκρατική συνδέει την επίθεση με τις συλλήψεις των προηγούμενων ημερών και εκτιμούν ότι ήθελαν θύμα αστυνομικό και για αυτό οι δύο σφαίρες από το καλάσνικοφ χτύπησαν το παρμπρίζ από την κλούβα και η 3η καρφώθηκε στο κτήριο από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Όμως, έριξαν μόνο τρεις σφαίρες, όπως λένε οι αστυνομικοί, είτε γιατί το όπλο έπαθε εμπλοκή είτε γιατί φοβήθηκαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν από το σημείο.

Tags
Back to top button