Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Την αντικατάσταση της Μέρκελ μεθόδευε ο Σόιμπλε λόγω Ελλάδας - Είχε προχωρήσει σε συζητήσεις

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη κάνει ο υποψήφιος πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών, Φρίντριχ Μερτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD, η οποία αναμένεται να προβληθεί απόψε το βράδυ.

Ο κ. Μερτς υποστηρίζει ότι το 2015, την περίοδο που συζητούνταν το τρίτο πακέτο για την Ελλάδα και κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης όταν η χώρα μας βρέθηκε ένα βήμα πριν την έξοδο από το ευρώ, ο Σόιμπλε έκανε συζητήσεις για την αντικατάσταση της Καγκελαρίου.

Τα γερμανικά ΜΜΕ τονίζουν ότι οι συζητήσεις αυτές έγιναν την εποχή που υπήρχαν μεγάλες διαφωνίες σχετικά με την διαχείριση της ελληνικής κρίσης μεταξύ της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Ο τότε υπουργός Οικονομικών, μάλιστα, ήθελε να διώξει τη Μέρκελ και να αναλάβει ο ίδιος Καγκελάριος.

Όταν ο κ. Μερτς ωστόσο τόνισε ότι «τελικά δεν χρειάστηκε να γίνει κάτι τέτοιο».

Tags
Back to top button