Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τυφώνας Φλόρενς: Εικόνες καταστροφής στη Β.Καρολίνα (βίντεο-φωτό)

Εδώ και λίγες ώρες ο τυφώνας Florence χτυπάει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ προκαλώντας τεράστιες καταστροφές.

Στη δίνη του κυκλώνα Florence βρίσκονται οι ακτές της Καρολίνας στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς το πανίσχυρο καιρικό φαινόμενο έχει μετατρέψει σε βυθισμένη πολιτεία μία τεράστια σε έκταση περιοχή, προκαλώντας καταστροφές ανυπολόγιστης αξίας σε δομές και περιουσίες.

Πάνω από 1,7 εκατ. άνθρωποι βρίσκονται χωρίς ηλεκτρικό, ενώ η θάλασσα κυριολεκτικά ανέβηκε στην ξηρά, μετατρέποντας πόλεις και καλλιεργήσιμες εκτάσεις σε μία τεράστια λιμνοθάλασσα.

Ο τυφώνας χτύπησε υποβαθμισμένος σε κατηγορία 2 τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, ωστόσο η σφοδρότητα του φαινομένου ήταν μεγάλη και η απειλή για απώλειες ανθρώπινων ζωών, τεράστια. Οι άνεμοι στην περιοχή Wrightsville Beach της Βόρειας Καρολίνας έπνεαν με ταχύτητες που άγγιζαν τα 150 χλμ την ώρα, ενώ στο Τζάκσονβιλ κατέρρευσε ξενοδοχείο, με συνέπεια να εγκλωβιστούν τουλάχιστον 60 άνθρωποι και να διασωθούν από τους διασώστες.

Ο κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας δήλωσε ότι τόσο έντονη καταιγίδα χτυπά μία φορά στα χίλια χρόνια την περιοχή. Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία των ΗΠΑ, σε διάστημα δύο ή τριών ημερών, θα πέσει βροχή που ισοδυναμεί με διάστημα οκτώ μηνών! Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά, θα πέσουν πάνω από 18 τρισ. γαλόνια βρόχινου νερού, ενώ ήδη η μέση στάθμη των πλημμυρών έχει φτάσει τα 76 εκατοστά.

Δείτε βίντεο από την εικόνα της καταιγίδας όπως φαίνεται από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό...

Ακολουθούν φωτογραφίες από το βυθισμένο τοπίο των ακτών της Καρολίνας...

Tags
Back to top button