Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τυφλός έκανε αγωγή στην ιστοσελίδα «Playboy» επειδή δεν μπορεί να τη διαβάσει - Ζητάει αποζημίωση 100.000 δολάρια

Ζητάει αποζημίωση 100.000 δολαρίων, επειδή το site δεν έχει software για αυτόματη ανάγνωση του περιεχομένου για όσους έχουν πρόβλημα με την όραση.

Σε δικαστική διαμάχη με έναν τυφλό fan του, μπήκε το Playboy λόγω της έλλειψης ενός ειδικούς συστήματος που θα βοηθάει όσους έχουν προβλήματα με την όρασή τους.

Ο Ντόναλντ Νίξον λοιπόν, κατέθεσε αγωγή στο γνωστό περιοδικό, ζητώντας αποζημίωση 100.000 δολαρίων, επειδή θεωρεί πως τόσο αυτός, όσο και οι υπόλοιποι πολίτες με τις ίδιες ιδιαιτερότητες, δεν αντιμετωπίζονται ισότιμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα έγγραφα, θα έπρεπε να υπάρχει ένα software το οποίο θα διάβαζε το περιεχόμενο του site σε όσους δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η New York Post, η απουσία του συγκεκριμένου συστήματος δεν επιτρέπει στον Νίξον να αγοράσει κάποια ρούχα από το online shop. Κάτι που σύμφωνα με την αγωγή, παραβιάζει το νόμο.

Πάντως, μόλις έγινε γνωστή η είδηση αυτή, τα ΜΜΕ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έψαξαν λίγο παραπάνω και διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος άνδρας έχει καταθέσει άλλες 47 αγωγές για ανάλογα θέματα.

Tags
Back to top button