Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι δείχνει ο προφυλακτήρας που βρέθηκε στον τόπο του τροχαίου της Εθνικής

Κομμάτια προφυλακτήρα που βρέθηκαν περίπου 100 μέτρα πριν το σημείο της φονικής σύγκρουσης με τέσσερις νεκρούς θα μπουν στο μικροσκόπιο των πραγματογνώμων που ερευνούν το δυστύχημα σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, οι ειδικοί θα προσπαθήσουν αρχικά να εξακριβώσουν το κατά πόσο τα κομμάτια αυτά ανήκουν στην Πόρσε του 24χρονου, που συγκρούστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με αυτοκίνητο οικογένειας στο οποίο επέβαινε 33χρονη με το 3χρονο παιδί της. Σε περίπτωση που επαληθευτεί ότι τα κομμάτια ανήκουν στην Πόρσε, τότε θα ενισχυθεί το σενάριο για κλατάρισμα ελαστικού περίπου 100-150 μέτρα πριν το σημείο της τραγωδίας. Το κλατάρισμα μπορεί να οφείλεται είτε στην παλαιότητα των ελαστικών –κατά πληροφορίες πρόκειται για ελαστικά του 2006- είτε στο γεγονός ότι επρόκειτο για χειμερινά ελαστικά, που είναι παντελώς ακατάλληλα για ανάπτυξη τόσο μεγάλων ταχυτήτων. Όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι ο 24χρονος οδηγός της Πόρσε είχε αναπτύξει κατά τη διάρκεια της διαδρομής του ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 200 χιλιόμετρα την ώρα.

Συνοδηγός του ήταν ένας συνομήλικος του με λαμπρές σπουδές με τον οποίο ο 24χρονος πήγαινε μαζί στη Σχολή Μωραΐτη. Η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού είναι γιατρός στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Το γύρο του διαδικτύου έκανε χθες διαδικτυακό μήνυμα του αστυνομικού Νίκου Μπαλούρδου, ο οποίος γράφει ότι η μητέρα του αδικοχαμένου συνοδηγού έσωσε τη ζωή του παιδιού του:

«Στο Παίδων το παιδί μου συνάντησε το φύλακα άγγελό του, μια λεπτοκαμωμένη, γλυκιά αλλά συνάμα δυναμική γυναίκα, άριστο επαγγελματία που του έσωσε την ζωή. Αυτή η κυρία πολλά χρόνια τώρα σώζει ψυχούλες και δίνει χαμόγελο σε πολλές οικογένειες όπως στην δική μου. Αυτή η κυρία δυστυχώς «έχασε» το δικό της παιδί (…)
Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι αστυνομικοί θα θέλαμε να αποτρέψουμε όχι μόνο αυτό αλλά όλα τα θανατηφόρα ατυχήματα, όμως δεν γίνεται».

Μέσα σε κλίμα βαριάς οδύνης τελέστηκε χθες το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, η κηδεία της 33χρονης Αποστολίας Παπαδοπούλου και του τρίχρονου παιδιού της Παύλου, που έχασαν την ζωή τους στο πολύνεκρο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας.

Ο ιερός ναός της Αγίας Σκέπης όπου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία γέμισε ασφυκτικά από συγγενείς και φίλους, αλλά και από κόσμο που αν και δεν γνώριζε προσωπικά τους δύο αδικοχαμένους του τραγικού τροχαίου, προσήλθε για να ανάψει ένα κερί στη μνήμη τους. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη παρουσία του Μητροπολίτη Πρεσπών και Εορδαίας, Θεόκλητου, ο οποίος μίλησε για την άτυχη γυναίκα και το παιδί της και με τον παρηγορητικό λόγο της εκκλησίας προσπάθησε να απαλύνει τον πόνο του πατέρα αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας  που είδαν το παιδί τους και το εγγόνι τους να χάνεται σε μια στιγμή.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος και πατέρας, Υπάτιος Πατμάνογλου, που σε όλη την διάρκεια της τελετής στεκόταν βουβός και συντετριμμένος  με το βλέμμα του συνεχώς στραμμένο στις φωτογραφίες της γυναίκας του και του παιδιού του που κοσμούσαν το φέρετρο.

Μάνα και γιος έπεσαν θύματα τροχαίου δυστυχήματος, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας, όπου είχαν σταματήσει σε χώρο στάθμευσης, καθοδόν για Πτολεμαΐδα, προκειμένου να περάσουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όταν προσέκρουσε πάνω τους η αυτοκίνητο μάρκας πόρσε.

Tags
Back to top button