Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού που καταπλακώθηκε από κτίριο

Την στιγμή που το λευκό φέρετρο έμπαινε στον ναό, εκατοντάδες φίλοι, συνάδελφοι αλλά και συγγενείς, άρχισαν να χειροκροτούν, τον άτυχο αστυνομικό που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Στην συνέχεια το φέρετρο «ντύθηκε» με την ελληνική σημαία, ενώ ο κόσμος φώναξε «αθάνατος».

Δεκάδες στεφάνια, κατέκλεισαν από νωρίς την Εκκλησία, αν και η επιδημία της οικογένειας ήταν αντί για στεφάνια, να διατεθούν τα χρήματα στο γηροκομείο Γρεβενών.

Όπως αναφέρει το star-fm.gr, ανάμεσά τους από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου, του Διευθυντή της Άμεσης Δράσης Αττικής αλλά και πολλών συνδικαλιστικών ενώσεων της χώρας.

«Εργατικότατος, από μικρός είχε μάθει να δουλεύει»

Συγχωριανός του αδικοχαμένου 31χρονου αστυνομικού μίλησε γι’ αυτόν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» λέγοντας: «Εργατικότατος, από μικρός είχε μάθει να δουλεύει. Ερχόταν βοηθούσε, δούλευε, έβγαζε το μεροκάματό του, ήταν βιοπαλαιστής κι αυτός. Ήθελε να φύγει από το χωριό κι έγινε αστυνομικός. Αλλά εκεί, στο αθηναϊκό κράτος τους δίνουν τρεις και μία, ίσα ίσα να βγάζουν τα ενοίκια. Έκανε και δεύτερη δουλειά, κι άλλα παιδιά αστυνομικοί που έχω ακούσει έκαναν και τρίτες δουλειές να ορθοποδήσουν».

«Ένα παιδί μάλαμα, άγγελος με το όνομα. Δεν υπήρχε καλύτερο παιδί εδώ στο χωριό μας […] το χωριό είναι στα μαύρα του. Πενθεί όλο το χωριό» συμπλήρωσε.

 

Tags
Back to top button