Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στο Π. Φάληρο: Μάχη αστυνομικών με ληστές -Νεκρός ένας δράστης

Ληστεία θρίλερ και άγρια καταδίωξη που κατέληξε στον θάνατο ενός δράστη -μετά από πτώση από μπαλκόνι- και στη σύλληψη δύο, που προσπαθούσαν να διαφύγουν πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι πολυκατοικίας, σημειώθηκε στις 10:10 π.μ. στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο. Την ίδια ώρα, αναζητείται ένας ακόμα δράστης.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, άγνωστοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα του 8ου ορόφου πολυκατοικίας, όπου μένει ηλικιωμένο ζευγάρι και με την απειλή πιστολιού επιχείρησαν να τους ληστέψουν. Προφανώς, όμως, κάτι αντελήφθη ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος μένει στο επάνω διαμέρισμα, και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Επιτόπου έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή, πριν προλάβουν να φύγουν οι ληστές.

Δύο δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν από τα μπαλκόνια διπλανών διαμερισμάτων, αλλά εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Πρόκειται για Γεωργιανούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, όπου κρατούνται. Ο τρίτος δράστης στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου και σκοτώθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατά τη διάρκεια της ληστείας φίμωσαν την άτυχη ηλικιωμένη και της αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες στην περιοχή ψάχνοντας εισόδους και πυλωτές πολυκατοικιών για να εντοπίσει τον τέταρτο δράστη τον οποίο θεωρεί επικίνδυνο και οπλισμένο.

Tags
Back to top button