Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θήβα: «Το πήρα αγκαλιά και δεν κουνιόταν» – Συντετριμμένη η μητέρα του βρέφους

Η μητέρα του, μίλησε στον Alpha περιγράφοντας τα πρώτα λεπτά που συνειδητοποίησε πως το μωρό δεν είχε σφυγμό.

«Ούτε η καρδιά του χτυπούσε, ούτε ανέπνεε. Το κοιτάω, δεν κουνιόταν, τα μάτια ήταν ανοιχτά, δεν κουνιόταν, δεν έπαιρνε ανάσα, άρχισα μαλάξεις, ο άντρας μου κοιμόταν μαζί του δεν το είχε πάρει χαμπάρι ακόμα. Τον πήρα αγκαλιά, η μπλούζα του είχε κάτι, είχε νερό στο στοματάκι του, τον γύρισα, τον χτύπησα στην πλατούλα, του έκανα μαλάξεις, του έδωσα οξυγόνο και μόλις του έδινα οξυγόνο, η κοιλιά του γέμιζε με αέρα και μετά ο αέρας έφευγε και ακουγόταν σαν να βράζει νερό μέσα του», περιγράφει και συγκλονίζει.

«Ξύπνησα τον άνδρα μου και πήρα τηλέφωνο για ασθενοφόρο, τους είπα το μωρό δεν αναπνέει και μου είπαν να κάνω μαλάξεις, ότι ακριβώς έκανα όλη την ώρα». Όταν έφτασαν οι διασώστες έκαναν αμέσως ΚΑΡΠΑ στο μωρό και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Θήβας λέει η μητέρα.

«Ρωτούσα τι γίνεται, δεν μου έλεγαν, μου έλεγαν οι γιατροί προσπαθούν ό,τι καλύτερο» τονίζει.

Θήβα: Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του μωρού - Η ιατροδικαστική θα δώσει απαντήσεις

Δεν υπήρχε αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο

Όπως αναφέρθηκε στον Alpha, σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου Θήβας, το μωρό έφτασε άοπνο και άσφυγμο ενώ σύμφωνα με το πρωτόκολλο έπρεπε να διασωληνωθεί, ωστόσο αυτό δεν μπορούσε να γίνει καθώς δεν εφημέρευε ο αναισθησιολόγος, έτσι το μωρό διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

«Μου είπαν ότι πρέπει να γίνει νεκροψία για να καταλάβουν τι έχει γίνει», λέει η μητέρα.

 

Tags
Back to top button