Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 2 Ρομά που μετέφεραν μετανάστες κατόπιν κινηματογραφικής καταδίωξης

Σήμερα πρωί Πέμπτης, έλαβε χώρα κινηματογραφική καταδίωξη για τη σύλληψη δύο νεαρών, 18 και 15 ετών, που μετέφεραν παράτυπους μετανάστες, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας καθώς οι δύο άντρες δεν σταμάτησαν σε σήμα της αστυνομίας για έλεγχο.

Όλα ξεκίνησαν στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, όταν εντοπίστηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα προπορευόταν (προπομπός) σε σταθερή απόσταση, προκειμένου να ελέγχει τη διαδρομή για την ύπαρξη αστυνομικών ελέγχων και να ενημερώνει το δεύτερο όχημα που μετέφερε αλλοδαπούς.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάθμευσης στα εν λόγω οχήματα, πλην όμως δε συμμορφώθηκαν και ανέπτυξαν ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές στα διόδια Ανάληψης.

Στη συνέχεια ένας εκ των οδηγών μαζί με το συνοδηγό εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και συνελήφθησαν έπειτα από πεζή καταδίωξη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν έξι αλλοδαποί, τρεις εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ έπειτα από αναζητήσεις βρέθηκε και το δεύτερο όχημα που λειτουργούσε ως προπομπός. Μετά τη σύλληψη των νεαρών, 18 και 15 ετών, κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες είναι Ρομά, ενώ μετέφεραν άτομα με καταγωγή από το Αφγανιστάν και το Μαρόκο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Tags
Back to top button