Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο ο αστυνομικός που συνελήφθη για απειλές και παρακολούθηση της πρώην συζύγου του (Βίντεο)

Ένας αστυνομικός συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, μετά από μήνυση της πρώην συζύγου του που τυγχάνει κι η ίδια αστυνομικός, ενώ το ζήτημα έχει προκαλέσει αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις, στους κόλπους των συναδέλφων τους.

Στην Θεσσαλονίκη συνελήφθη ένας 48χρονος αστυνομικός για απειλές και επίμονη παρακολούθηση της πρώην συζύγου του. Η 37χρονη πρώην σύζυγος, που είναι και η ίδια αστυνομικός, προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του 48χρονου άντρα, καθώς οι συνεχόμενες ενοχλήσεις μετά τον χωρισμό τους, την έκαναν όπως ανέφερε να φοβηθεί.

Ο πρώην σύζυγος της 37χρονης φέρεται να πήγαινε από το σπίτι και να την έπαιρνε τηλέφωνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να ασκήσει μήνυση σε βάρος του.

Ο 48χρονος συνελήφθη, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και μετά από αναβολή που πήρε στο πλαίσιο του αυτοφώρου θα δικαστεί εντός της ημέρας.

Να σημειωθεί ότι και ο 48χρονος αστυνομικός προχώρησε σε άσκηση μήνυσης σε βάρος της 37χρονης πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση.

Tags
Back to top button