Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αλλοδαπός για λαθραία τσιγάρα και καπνό

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο οκτώ άτομα για τον θάνατο Βούλγαρου

Στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής της Θεσσαλονίκης συνέλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής έναν 30χρονου υπήκοο Πακιστάν για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε ο 30χρονος εντός ενός χώρου (κρύπτη) στην αγορά Καπάνι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να κατέχει σε πλαστικές σακούλες συνολικά 290 πακέτα λαθραίων τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών και 40 συσκευασίες λαθραίου καπνού μεικτού βάρους 50 γραμμαρίων έκαστη.

Όλα τα καπνικά προϊόντα δεν έφεραν την ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Τα προϊόντα κατασχέθηκαν καθώς και το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ.

 

Tags
Back to top button