Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος που έμπαινε σε αυλές

Ο άντρας συνελήφθη σήμερα το πρωί έπειτα από μήνυση που κατέθεσε 40χρονος γείτονάς του ο οποίος τον εντόπισε για πολλοστή φορά να εισέρχεται στην αυλή του, να περιεργάζεται και να μυρίζει τα παπούτσια της οικογένειάς του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 28χρονος ο οποίος κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, έμπαινε και σε άλλες αυλές από μονοκατοικίες γειτόνων του και έκανε ακριβώς την ίδια πράξη, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να είναι υποψιασμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας παραδέχθηκε την πράξη του ενώπιον των αστυνομικών. «Ξέρω ότι είναι ένα είδος ασθένειας και θα κάνω τα πάντα να γίνω καλά», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ενώ ζήτησε συγγνώμη, διαβεβαιώνοντας ότι δεν επικίνδυνος.

Μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του και να βρει δικηγόρο και το δικαστήριο αναβλήθηκε για την Παρασκευή.

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αν με αφήσετε ελεύθερό. Σας διαβεβαιώνω ότι δε θα κάνω τίποτα», είπε στους δικαστές που αποφάσισαν να μείνει ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Tags
Back to top button