Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έγινε έκρηξη από γκαζάκι σε διαμέρισμα- Δεν υπάρχουν τραυματίες

 Σήμερα μεσημέρι Μεγάλης Δευτέρας λίγο μετά τις 13:30, έγινε έκρηξη σε διαμέρισμα στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η έκρηξη στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Σαράντα Εκκλησιών στην περιοχή των Μετεώρων, σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε από γκαζάκι που ήταν σε μάτι κουζίνας.

Από την έκρηξη ξέσπασε πυρκαγιά, την οποία τελικά έσβησαν κάτοικοι της πολυκατοικίας με πυροσβεστήρες πριν φτάσει η Πυροσβεστική στο σημείο.

Εξαιτίας της έκρηξης προκλήθηκαν ζημιές στην μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος, ενώ εκτοξεύτηκαν θραύσματα έως τον δρόμο.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Tags
Back to top button