Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε κατάστημα

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν οι δύο δράστες φορώντας ιατρικές μάσκες στο πρόσωπο και καπέλο στο κεφάλι εισήλθαν στο κατάστημα.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε η ΕΡΤ φαίνεται ο ένοπλος κακοποιός ότι μπήκε πίσω από το γκισέ και ακινητοποίησε την 24χρονη υπάλληλο, ενώ ο συνεργός του φύλαγε τσίλιες στην είσοδο του καταστήματος. Ο νεαρός δράστης άρπαξε από την ταμειακή μηχανή και από ένα ντουλάπι, μέσα σε δευτερόλεπτα, 15.785 ευρώ.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, στη συνέχεια φεύγει τρέχοντας με το συνεργό του και χάνονται στα στενά της περιοχής. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η άμεση δράση, πραγματοποιήθηκαν έρευνες, αλλά οι δύο δράστες είχαν εξαφανιστεί. Την έρευνα για τον εντοπισμό τους έχει αναλάβει το τμήμα Ασφάλειας Κορδελιού-Ευόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ, το δίδυμο των κακοποιών έχει πραγματοποιήσει και άλλες ληστείες σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ

 

Tags
Back to top button