Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Η Ελλάδα μπροστά στις προκλήσεις της εποχής

Σε ανάρτηση για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του. 

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, με την ισχυρή στήριξη της πλειονότητας των Ελλήνων -ύστερα από την τραγωδία στην Κύπρο, με το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή- ανασυγκρότησε τη χώρα και τους θεσμούς της. Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται μπροστά στις προκλήσεις της εποχής μας» σημειώσε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

Θεοδωρικάκος: «Ενισχύουμε με νέα στελέχη την Ανεξάρτητη Επιτροπή Ανταγωνισμού»

50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, με την ισχυρή στήριξη της πλειονότητας των Ελλήνων -ύστερα από την τραγωδία στην Κύπρο, με το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή- ανασυγκρότησε τη χώρα και τους θεσμούς της. Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται μπροστά στις προκλήσεις της εποχής μας. Η ασφάλεια και η βιώσιμη προοπτική των Ελλήνων συνδέεται όλο και περισσότερο με ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, με την αντιμετώπιση του οξύτατου δημογραφικού προβλήματος και την στρατηγική ενότητας και αξιοποίησης του παγκόσμιου Ελληνισμού. Αυτός ο δρόμος απαιτεί νέες μεγάλες αλλαγές και δίκαιες μεταρρυθμίσεις, τόσο στην κοινωνία όσο και στην πολιτική ζωή. Με σταθερή όμως πάντα την πίστη στην Δημοκρατία μας και στις μεγάλες αξίες που οφείλουμε να υπηρετούμε: Τον πατριωτισμό, την ελευθερία και την αλληλεγγύη.
 

 

Tags
Back to top button