Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Θέμα της τοπικής δικαιοσύνης» η έκδοση ή μη του Κ. Πουτζντεμόν λέει η Γερμανία

Η Γερμανία ανακοίνωσε ότι η απόφαση σχετικά με την έκδοση ή μη του πρώην προέδρου της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν, που έχει τεθεί υπό κράτησιν στο κρατίδιο του Σλέσβιχ-Χόλστάιν, βρίσκεται στα χέρια των τοπικών δικαστηρίων.

Ο Στέβεν Ζάιμπερτ, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, δήλωσε ότι το θέμα τυγχάνει των χειρισμών που προβλέπονται από την γερμανική νομοθεσία σχετικά με τα ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης και το θέμα του Κάρλες Πουτζντεμόν δεν μπορεί να επιλυθεί παρά στο πλαίσιο του ισπανικού νόμου.

«Η Ισπανία είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου και η γερμανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει την πεποίθηση ότι αυτή η καταλανική διαφορά πρέπει να επιλυθεί εντός του ισπανικού δικαιικού και συνταγματικού πλαισίου», πρόσθεσε ο Ζάιμπερτ. «Για τον λόγο αυτόν, κατά τους τελευταίους μήνες υποστηρίξαμε τη σαφή θέση της ισπανικής κυβέρνησης για τη διαφύλαξη του δικαιικού και συνταγματικού της συστήματος».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button