Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τερέζα Μεί: Δάκρυσα όταν μου είπαν τα exit poll

Η Τερέζα Μέι δήλωσε πως αισθάνθηκε «συντετριμμένη» όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα τόσο πολύ που δάκρυσε…

Η βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι «δάκρυσε» όταν τα έξιτ πολ αποκάλυψαν πως δεν κατάφερε να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο στις πρόωρες εκλογές της 8ης Ιουνίου.

Η Μέι δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC πως αισθάνθηκε «συντετριμμένη» όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, που αποκάλυψαν πως είχε χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της, παρά την έκκλησή της προς τους Βρετανούς να της δώσουν μια ισχυρή εντολή για να διαπραγματευθεί την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.

Στη συνέντευξή της η πρωθυπουργός αρνήθηκε να πει πόσο καιρό ακόμη θα παραμείνει στην εξουσία, μετά την απώλεια της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της.

«Βλέπω πως εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνουμε και ως πρωθυπουργός θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά και να αλλάξω τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο», πρόσθεσε η Μέι μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC.

Tags
Back to top button