Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τεράστιος βράχος πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο και οι επιβάτες καταφέρνουν να ζήσουν! (Βίντεο)

Κάμερα προσαρμοσμένη στο ταμπλό ενός οχήματος κατέγραψε τη στιγμή που ένας τεράστιος βράχος στην Κίνα αποκολλάται από μια βουνοπλαγιά και πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη την στιγμή από το σημείο.

Ο οδηγός του έμεινε άφωνος όταν είδε τους τέσσερις επιβάτες του ασημί Volkswagen να βγαίνουν τρεκλίζοντας, αλλά ζωντανοί από την άμορφη μάζα των σιδερικών.

Στο βίντεο διακρίνεται το αυτοκίνητο να γίνεται «χαλκομανία» από τον βράχο που έπεσε πάνω του σε ορεινό δρόμο της νοτιοδυτικής επαρχίας Σετσουάν.

Ο οδηγός του οχήματος που ακολουθούσε ειδοποίησε τις Αρχές και γρήγορα έφθασαν περιπολικά και μονάδα της Πυροσβεστικής που έκλεισαν την κυκλοφορία και μετέφεραν τους τραυματισμένους επιβάτες του Volkswagen στο Λαϊκό Νοσοκομείο της κομητείας Λουσάν, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο βράχος αποκολλήθηκε λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών στην περιοχή και διαλύθηκε σε μικρότερα κομμάτια κατά την πρόσκρουσή του στο αυτοκίνητο.

Tags
Back to top button