Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tεράστια κύματα «καταπίνουν» κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό (βίντεο)

Νέο οπτικό υλικό από το κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean που είχε πέσει σε τρικυμία στον Ατλαντικό, πλέοντας από το Νιου Τζέρσι στη Φλόριντα, είδε το φως της δημοσιότητας έναν χρόνο μετά, υπενθυμίζοντας την απίθανη εκείνη «αναμέτρηση» του σκάφους με τα κύματα.

Στο νέο βίντεο φαίνεται ένας επιβάτης να κοιτά έξω από το παράθυρο του σκάφους τα τεράστια κύματα- μέχρι που ένα κύμα «καταπίνει» εντελώς το πλοίο.

Το σκάφος, με περισσότερους από 4.500 επιβάτες και 1.600 άτομα μέλη πληρώματος, αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στο Νιου Τζέρσι λόγω της κακοκαιρίας.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Reddit, ένας επιβάτης φαίνεται να ακουμπά στο παράθυρο και να λέει «μένουμε εδώ ελπίζοντας να μην πεθάνουμε» ενώ ο φίλος του λέει «Θεέ μου, είμαστε κάτω από το νερό!».

Τέσσερις επιβάτες είχαν τραυματιστεί στη θαλασσοταραχή ενώ το σκάφος είχε υποστεί ζημιές σε κάποιους από τους ανοιχτούς χώρους του.

Όπως γράφει η Daily Mail, η εταιρεία είχε αποζημιώσει πλήρως τους επιβάτες προσφέροντας και έκπτωση σε επόμενα ταξίδια τους.

Το ταξίδι υποτίθεται πως θα διαρκούσε μία εβδομάδα, με αφετηρία το Νιου Τζέρσι και στάσεις στη Φλόριντα και τις Μπαχάμες, αλλά ο καιρός είχε άλλες διαθέσεις.


Tags
Back to top button