Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τεράστια αράχνη σέρνει βάτραχο στον θάνατό του

Λες και μια μεγάλη αράχνη δεν είναι από μόνη της τρομακτικό θέαμα, εδώ την έχουμε να τραβά και έναν βάτραχο στο τραγικό πεπρωμένο του.

Ο 25χρονος Sujay Shah εντόπισε και κατέγραψε το ανατριχιαστικό στιγμιότυπο στο μπάνιο του σπιτιού του στην Ινδία.

Και δήλωσε μάλιστα «εντυπωσιασμένος» από το εύρημά του: «Αγαπώ την επιστήμη και τον φυσικό κόσμο από παιδί… Οπότε ήμουν πολύ χαρούμενος και εντυπωσιασμένος γιατί ήξερα ότι έβλεπα ένα σχετικά σπάνιο φυσικό θέαμα».

Φως στην υπόθεση έριξαν οι ειδικοί στις αράχνες Jason Dunlop και Peter Jäger, από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Βερολίνου και το Senckenberg Research Institute, αντίστοιχα, λέγοντάς μας ότι η συγκεκριμένη αράχνη ανήκει σε ένα είδος που περιλαμβάνει και τις μεγαλύτερες αράχνες του κόσμου.

«Γενικά μιλώντας», είπε ο Dunlop, «οι μεγάλες αράχνες μπορούν να φάνε και θα φάνε μικρά σπονδυλωτά, όπως βατράχους, πουλιά, ποντίκια, σαύρες, ακόμα και φίδια αν έχουν τη δυνατότητα».

«Αλλά αυτό δεν συμβαίνει συχνά, οι πιο πολλές αράχνες τρέφονται με έντομα τις περισσότερες φορές και καμιά τους δεν ειδικεύεται στο φάγωμα του βατράχου», προσθέτει ο Jäger…

 

Tags
Back to top button