Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τένις: Πρώτος στο Open του Κατάρ ο Τζόκοβιτς

Η πρώτη... κούπα για το νέο έτος στο τένις ανήκει στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για τον Σέρβο, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Στην πρώτη μάχη με το Νο1 του κόσμου, Άντι Μάρεϊ, ο «Νολε» επικράτησε με 2-1 σετ και πήρε το τρόπαιο στο τουρνουά open του Κατάρ.

Με τη νίκη του αυτή (6-3, 5-7, 6-4) ο Τζόκοβιτς έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των 28 αγώνων που είχε ο Σκωτσέζος αντίπαλός του την περασμένη χρονιά, ενώ πήρε και μία άτυπη ρεβάνς για τις ήττες του στο φινάλε της περσινής σεζόν, όπου δεν έχασε μόνο τα τρόπαια αλλά και την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης από τον Βρετανό.

Tags
Back to top button