Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τένις με αμαξίδιο: Τετράδα για τον Στέφανο Διαμαντή στο τουρνουά της Πορτογαλίας

Έως την τετράδα του διεθνούς τουρνουά τένις με αμαξίδιο που φιλοξενήθηκε στη Βιλαμούρα και αποτελούσε τον προάγγελο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (ευρωπαϊκή ζώνη) που θα λάβει χώρα από μεθαύριο στην πορτογαλική πόλη, έφτασε ο Στέφανος Διαμαντής.

Ο Έλληνας τενίστας, Νο-2 στο κυρίως ταμπλό, σημείωσε δύο νίκες σε τρεις αγώνες, την ίδια στιγμή που ο Γιώργος Λαζαρίδης είχε μία νίκη σε δύο αγώνες στο ίδιο τουρνουά.

Ο Διαμαντής νίκησε 6/1 6/1 τον Μάιτ Μάτας από την Εσθονία και 6/1 2/6 6/0 τον Ολλανδό Κάρλος Άνκερ. Στα ημιτελικά, αν και κατέκτησε το πρώτο σετ με 4/6 απέναντι στον Αυστριακό Μάρτιν Λέγκνερ (Νο-3), τελικά έχασε τα δύο επόμενα με 6/3 6/2 και έμεινε εκτός τελικού.

Όσον αφορά στον Γιώργο Λαζαρίδη, νίκησε 7/2 7/5 τον Ρουμάνο Άντον Σιπριάν, όμως στον αμέσως επόμενο γύρο ηττήθηκε 6/1 6/2 από το Νο-4 του κυρίως ταμπλό, τον Άνταμ Μπερντιτσέφσκι από το Ισραήλ.

Οι Διαμαντής, Λαζαρίδης και Επαμεινώνδας Σταμάτης, από μεθαύριο θα συμμετέχουν στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, ελπίζοντας στην κατάκτηση του ενός εκ των δύο «εισιτηρίων» που οδηγούν στα τελικά της διοργάνωσης.

Tags
Back to top button