Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τέλος και ο ομογενής Τ.Τζιτζίκος από το επιτελείο του Τραμπ

Χώρισαν τελείως οι δρόμοι του Ντόναλντ Τραμπ με τον ομογενή Τζορτζ Τζιτζίκος έναν από τους παλαιότερους και στενότερούς του συνεργάτες.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ ο Τραμπ απέλυσε τον Τζιτζίκος από τη διοργάνωση των επίσημων εκδηλώσεων του χρεώνοντας του την μικρή προσέλευση κόσμου σε συγκέντρωση στο Φοίνιξ την περασμένη εβδομάδα.

Κατά πληροφορίες ο Τραμπ ήταν εξοργισμένος με το γεγονός ότι ήταν μικρότερη του αναμενομένου η προσέλευση και μάλιστα πηγές που επικαλείται το Bloomberg αναφέρουν ότι ήταν δυσαρεστημένος περιμένοντας να ανεβεί στο βήμα καθώς είδε τα πλάνα με την μισογεμάτη αίθουσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του έδωσε εντολή στον εξ απορρήτων του Κιθ Σίλερ να πει στον Τζιτζίκος ότι δεν θα διοργανώσει ποτέ ξανά συγκέντρωση για τον Αμερικανό πρόεδρο.

Όπως παρατηρεί ο βρετανικός Independent ο θυμός του Τραμπ ήταν εμφανής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στην οποία επιτέθηκε στα ΜΜΕ, το Κογκρέσοκ αλλά και Ρεπουμπλικανούς Γερουσιαστές.

 

 

Tags
Back to top button