Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τελικά θα γίνει ή δε θα γίνει; Αλαλούμ με τη συνάντηση Τραμπ-Πούτιν στους G20

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα έχει “μια σύντομη χωρίς προετοιμασία συνάντηση” με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην Αργεντινή όπως και με άλλους ηγέτες στη διάρκεια της συνόδου κορυφής της Ομάδας των 20 (G20), μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Νμίμτρι Πεσκόφ.

Μόλις χθες ο Τραμπ ακύρωσε μέσω… Twitter (!) μια προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πούτιν στην Αργεντινή μετά τη σύλληψη από τη Ρωσία πλοίων του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού και των πληρωμάτων τους ανοικτά της Κριμαίας.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντ. Τραμπ είχε ήδη αφήσει ανοιχτό τo ενδεχόμενο να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του στο περιθώριο της συνόδου της Ομάδας των Είκοσι (G20) στο Μπουένος Άιρες, λόγω της κλιμάκωσης της έντασης μεταξύ Ρωσίας – Ουκρανίας.

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Τραμπ αναφέρει:

Με βάση το γεγονός ότι τα πλοία και οι ναύτες δεν έχουν επιστραφεί στην Ουκρανία από τη Ρωσία, έχω αποφασίσει ότι θα ήταν καλύτερο για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να ακυρώσω την προγραμματισμένη συνάντησή μου….

 

 

Tags
Back to top button