Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελεσίδικη καταδίκη για 48χρονο που παρενόχλησε σεξουαλικά και έβρισε νεαρή σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Την φυλάκιση 48χρονου αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα καθώς παρενόχλησε σεξουαλικά και εξύβρισε μία νεαρή κοπέλα, μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, τον Ιούλιο του 2020.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για τα όσα έκανε στο λεωφορείο και σε δεύτερο βαθμό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και δημόσια εξύβριση, καταδικάζοντάς τον σε φυλάκιση 11 μηνών, χωρίς να αναστείλει την ποινή του.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία, ήταν πολύ ξεκάθαρο το άγγιγμα. Τον έχω ξαναδεί σε λεωφορείο και στον δρόμο και τρέμω κάθε φορά στην ιδέα να τον ξανασυναντήσω. Έχω δει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα που τον δείχνουν ως άνθρωπο που καταγγέλθηκε κι από άλλες κοπέλες για ανάλογα περιστατικά», κατέθεσε η 26χρονη (σήμερα) παθούσα.

Ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στο δικαστήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Εφόσον εντοπιστεί από την Αστυνομία θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

Tags
Back to top button