Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τέξας: Κανάλι πρόβαλε «ροζ» βίντεο με πρωταγωνιστή υπάλληλό του! (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ζωντανού προγράμματος του καναλιού «KRIS», καθώς προβλήθηκε… πονηρό ηχητικό απόσπασμα στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ένας υπάλληλος του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο άτακτος υπάλληλος του «KRIS», με έδρα το Corpus Christi, έχασε τη δουλειά του, ενώ ένας ακόμη τέθηκε σε διαθεσιμότητα, πληρώνοντας το πρωτοφανές περιστατικό που ανάγκασε το σκηνοθέτη να ρίξει «μαύρο» για λίγα δευτερόλεπτα.

Τι και αν η παρουσιάστρια Stephanie Jimenez ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές το κακό είχε ήδη γίνει, κατακτώντας μάλιστα την αθανασία μέσω διαδικτύου όπου έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ! Ο διευθυντής ειδήσεων Paul Alexander απολογήθηκε επίσης στο κοινό για το «λάθος», ενημερώνοντας πως ο σταθμός «άρχισε αμέσως έρευνα».

«Μια σειρά τεχνικών και ανθρώπινων λαθών οδήγησαν σε αυτό», τόνισε, υπογραμμίζοντας πως «έχουν ληφθεί ήδη τα απαραίτητα μέτρα για την τιμωρία των υπευθύνων», ενώ δεν παρέλειψε να δεσμευτεί πως «τέτοια λάθη δεν πρόκειται να ξαναγίνουν».

Τα στοιχεία των πρωταγωνιστών που έκαναν… στροφή στην καριέρα τους δεν δόθηκαν πάντως στη δημοσιότητα, όπως επίσης και πώς στο καλό η φωνή του εργαζομένου βγήκε στον αέρα.

 

Tags
Back to top button