Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τεχεράνη: Η Σαουδική Αραβία χρηματοδοτεί τους ισλαμιστές τρομοκράτες

Το Ιράν καταδίκασε την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκε έπειτα από συναυλία της αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ και η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 22 ανθρώπους.

Παράλληλα, σε μια έμμεση αναφορά στη συνεργασία των δυτικών αρχών ασφαλείας με τις χώρες του Αραβικού Κόλπου, δήλωσε ότι οι «τεχνητές συμμαχίες» δεν θα εξαλείψουν τέτοιες απειλές.

«Η τρομοκρατία δεν θα ξεριζωθεί μόνο με την λήψη ολοκληρωμένων μέτρων και την αποφυγή δύο μέτρων και δύο σταθμών», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Μπαχράμ Κασέμι, όπως μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA σύμφωνα  με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Οι τεχνητές συμμαχίες δεν θα αναχαιτίσουν την εξάπλωση του καρκινώματος της τρομοκρατίας στον κόσμο».

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εγκαινίασε κέντρο για την παρακολούθηση και της καταπολέμηση της τρομοκρατίας στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή και κατηγόρησε το Ιράν ότι είναι η κύρια πηγή χρηματοδότησης και υποστήριξης τρομοκρατικών οργανώσεων στη Μέση Ανατολή.

Το Ιράν αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η Σαουδική Αραβία είναι η αληθινή πηγή χρηματοδότησης των ισλαμιστών τρομοκρατών.

Παράλληλα ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί σήμερα στις 15:00 (τοπική ώρα, 16:00 ώρα Ελλάδας) στο Φεστιβάλ των Καννών σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την πόλη του Μάντσεστερ που επλήγη από μια τρομοκρατική επίθεση που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 22 ανθρώπους, ανακοίνωσε ο Τιερί Φρεμό, γενικός διευθυντής του Φεστιβάλ.

«Θα ήθελα να εκφράσω την αλληλεγγύη μας προς την πόλη του Μάντσεστερ. Πρέπει να δείξουμε ότι δεν θα υποκύψουμε και ότι η ζωή συνεχίζεται. Στις 15:00 θα βρισκόμαστε στα σκαλοπάτια (σ.σ. της έπαυλης Μαλαπάρτε όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ) για να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή», ανακοίνωσε ο Φρεμό, πριν από την προβολή της ταινίας του εκλιπόντα Ιρανού σκηνοθέτη Αμπάς Κιαροστάμι, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Tags
Back to top button