Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τατάρ: Νέες επικρίσεις εναντίον της EE για τη στάση της στο Κυπριακό

Νέες επικρίσεις εναντίον της Έυρωπαικής Ένωσης, για τη στάση που τηρεί στο Κυπριακό, διατύπωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Υπάρχει τραμπουκισμός, πίεση, αδικία και ανομία στη στάση της Ευρωπαικής Ένωσης ανέφερε ο Τατάρ, επικρίνοντας τις αναφορές που διατυπώθηκαν για την Τουρκία και τα κατεχόμενα στην τελική δήλωση της Συνόδου Κορυφής.

Τατάρ: Η ένταξη στην ΕΕ «τρίτο πραξικόπημα» και εμπόδιο στη λύση

Ο Τατάρ είπε ότι η Τουρκία βρίσκεται στην Κύπρο από το 1571 και ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να της πει να φύγει.

Επανέλαβε επίσης την αξίωση για λύση δύο κρατών στην Κύπρο αναφέροντας ότι οι χώρες της Δύσης και τα Ηνωμένα Έθνη έχουν προτείνει τη λύση δύο κρατών σε περιοχές όπως το Κόσοβο, η Ταϊβάν και η Παλαιστίνη.

Tags
Back to top button