Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τανζανία: Συλλήψεις για το ναυάγιο που στοίχισε τη ζωή σε 136 ανθρώπους 

Ο πρόεδρος της Τανζανίας διέταξε τη σύλληψη των υπευθύνων της διαχειρίστριας εταιρείας του πλοίου. 

Τη σύλληψη όλων των υπευθύνων που εμπλέκονται στη διαχείριση του μοιραίου ferry boat, το ναυάγιο του οποίου στοίχισε τη ζωή 136 ανθρώπων, διέταξε ο πρόεδρος της Τανζανίας, Τζον Μαγκουφούλι, σε διάγγελμα που εκφώνησε στο τηλεοπτικό δίκτυο TBC One.
«Είναι ξεκάθαρο ότι το φέρι ήταν υπερφορτωμένο σε σχέση με τις δυνατότητές του» δήλωσε ο Μαγκουφούλι, κάνοντας λόγο για «αμέλεια».
«Διέταξα τη σύλληψη όλων των προσώπων που εμπλέκονται στη διαχείριση του πορθμείου. Οι συλλήψεις ξεκίνησαν».
Ο πρόεδρος της Τανζανίας κήρυξε επίσης εθνικό πένθος τεσσάρων ημερών.
Το φεριμπότ ναυάγησε χθες το απόγευμα μόλις λίγα μέτρα από την αποβάθρα στο Ουκερέουε, το μεγαλύτερο νησί της λίμνης που ανήκει στην Τανζανία.

 

Tags
Back to top button