Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑΙΠΕΔ: Πεντάμηνη παράταση για την ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ

Στην παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών, για τις 30 Ιουνίου, για την εταιρεία συντήρησης σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ.

Το ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε σε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας που αρχικά είχε οριστεί για το τέλος του μήνα, ύστερα από εισήγηση συμβούλων, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί, έως τότε, η διαδικασία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει η Ferrovie Dello Stato Italiane, που παίρνει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά και οι Τσέχοι της Skoda Transportation.

Ωστόσο, όπως γνωστοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος των Ιταλικών Σιδηροδρόμων Ρενάτο Ματσοντσίνι στο Βήμα της Κυριακής, ο Ομιλος θα μείνει εκτός διαγωνισμού, θεωρώντας ότι είναι σημαντικότερο οι εργασίες συντήρησης να είναι εντός της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Πάντως, η  απόφαση για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο ου ΤΑΙΠΕΔ κατόπιν σχετικών εισηγήσεων των συμβούλων του και αιτήματος ενδιαφερόμενου επενδυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από την υπογραφή της σύμβασης πώλησης του ΤΡΑΙΝΟΣΕ, υπάρχει ανανεωμένο ενδιαφέρον επενδυτών για την ΕΕΣΣΤΥ

Tags
Back to top button