Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ταϊλάνδη: Πυρκαγιά σε λεωφορείο με 20 νεκρούς μετανάστες εργάτες από τη Μιανμάρ

Συνολικά 20 άτομα έχασαν τη ζωή τους στη δυτική Ταϊλάνδη, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν τυλίχτηκε στις φλόγες. Στο λεωφορείο βρίσκονταν 47 πολίτες της Μιανμάρ που μόλις είχαν μπει στη χώρα για να εργαστούν με την άδεια των αρχών της Ταϊλάνδης.

Άλλοι τρεις επιβαίνοντες στο λεωφορείο τραυματίστηκαν, αλλά οι υπόλοιποι μπόρεσαν να βγουν από το όχημα σώοι, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Ο οδηγός είπε ότι είδε να εκδηλώνεται φωτιά στο μέσον του λεωφορείου, η οποία εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα», δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Εικόνες που μετέδωσαν ΜΜΕ της Ταϊλάνδης εικονίζουν το λεωφορείο απανθρακωμένο.

Οι δρόμοι της Ταϊλάνδης θεωρούνται οι πιο επικίνδυνοι στον κόσμο μετά από αυτούς της Λιβύης, κατά την πιο πρόσφατη μελέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Στο βασίλειο της Ταϊλάνδης υπολογίζεται ότι εργάζονται πάνω από 3 εκατομμύρια μετανάστες, πολλοί από τη γειτονική, φτωχότερη Μιανμάρ. Οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών εργασίας στην Ταϊλάνδη αυστηροποιήθηκαν το 2017.

Tags
Back to top button