Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ταϊλάνδη: Δείτε τους Βρετανούς θρύλους των σπηλαιοκαταδύσεων που ηγούνται της επιχείρησης διάσωσης (εικόνες)

Δύο παγκοσμίου φήμης Βρετανοί ειδικοί στις καταδύσεις σε σπήλαια ηγούνται της εξαιρετικά δύσκολης επιχείρησης απεγκλωβισμού των 12 παιδιών και του προπονητή τους στην Ταϊλάνδη.

Πρόκειται για τον 56χρονο Ρικ Στάντον και τον 47χρονο Τζον Βολάντεν, οι οποίοι κλήθηκαν από τις αρχές της ασιατικής χώρας να βοηθήσουν και θεωρούνται από τους ειδικούς κορυφαίοι στον τομέα τους.

Οι δύο τους είναι γνωστοί παγκοσμίως για τις ικανότητές τους στις διασώσεις σε σπήλαια, έχοντας διατηρήσει ταυτόχρονα και τις απλές καθημερινές δουλειές τους. Ο Στάντον ήταν πυροσβέστης στο Κόβεντρι για 25 χρόνια και ο Βολάντεν είναι σύμβουλος πληροφορικής στο Μπρίστολ. Αμφότεροι είναι εθελοντές με την Ομάδα Διάσωσης σε Σπήλαια της Νοτίου και Κεντρικής Ουαλίας.

Το 2011 το δίδυμο πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ μεγαλύτερης κατάδυσης σε σπηλιά, μπαίνοντας 9 χιλιόμετρα κάτω από το σύστημα στη βόρεια Ισπανία, χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένο εξοπλισμό ενώ έχει συμμετάσχει σε ουκ ολίγες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Tags
Back to top button