Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τα τελικά αποτελέσματα των βρετανικών εκλογών -Οι έδρες κάθε κόμματος

Κανένα από τα κόμματα δεν εξασφάλισε την πλειοψηφία των 325 εδρών, από τις 650 συνολικά της Βουλής των Κοινοτήτων, όπως επιβεβαιώνεται και από τα τελικά αποτελέσματα.

Οι Συντηρητικοί έχασαν το προπύργιό τους, του Κένσινγκτον, στο ανατολικό Λονδίνο, με τους Εργατικούς να επικρατούν με διαφορά 20 ψήφων.

Τα τελικά αποτελέσματα και η διαφορά των εδρών, σε σύγκριση με τις εκλογές του 2015:

Συντηρητικό κόμμα: 318 έδρες – Έχασε 12 έδρες

Εργατικοί: 262 έδρες – Κέρδισε 30 έδρες

Σκωτικό Εθνικό Κόμμα (SNP): 35 έδρες – Έχασε 21 έδρες

Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα: 12 έδρες – Κέρδισε 4 έδρες

Δημοκρατικό Ενωτικό Κόμμα (DUP): 10 έδρες – Κέρδισε 2 έδρες

Sinn Féin: (Βόρεια Ιρλανδία): 7 έδρες – Κέρδισε 3 έδρες

Plaid Cymru (Κόμμα της Ουαλίας): 4 έδρες – Κέρδισε 1 έδρα

Πράσινο Κόμμα: 1 έδρα – Καμία διαφορά

SDLP: 0 έδρες : Έχασε 3 έδρες

Ενωτικό Κόμμα του Όλστερ (UUP): 0 έδρες – Έχασε 2 έδρες

UKIP: 0 έδρες – Έχασε 1 έδρα

Ανεξάρτητοι: 1 έδρα – Καμία διαφορά

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button