Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πέντε σενάρια για το θανατηφόρο τροχαίο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μακεδονία» και αναδημοσιεύει το seleo.gr, τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές για το τροχαίο είναι πέντε. Η απόσπαση προσοχής και η ταχύτητα είναι δύο από αυτά, ενώ όταν βγουν τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές εξετάσεις θα δοθούν περισσότερα στοιχεία.

Τα πέντε σενάρια: 

  • Το ΙΧ εκινείτο με υπερβολική ταχύτητα και ο άπειρος οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω μιας μικρής στροφής που υπάρχει 10 μέτρα πριν από το σημείο.
  • Αν ο 17χρονος οδηγός είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων, ενώ μέχρι χθες οι έρευνες της Τροχαίας δεν έδειχναν ότι η παρέα των νεαρών βρισκόταν σε νυχτερινό μαγαζί.
  • Ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, επειδή ίσως μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο.
  • Να αποσπάστηκε η προσοχή του νεαρού οδηγού από τη συζήτηση που ενδεχομένως είχαν μέσα στο αυτοκίνητο.
  • Ο 17χρονος οδηγός του μοιραίου Volvo να βρέθηκε μπροστά σε κινητό εμπόδιο, ίσως και σε αδέσποτο ζώο, και να επιχείρησε να το αποφύγει. Ειδικοί έλεγαν πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο εξηγεί και το παρατεταμένο φρενάρισμα πριν από την πρόσκρουση της δεξιάς ρόδας του αυτοκινήτου στο κράσπεδο.
Tags
Back to top button